Aanmelding boxer ter adoptie

Wij bemiddelen vrijwillig bij het herplaatsen van boxers die partikulier aangeboden worden in België en Nederland, en om gelijk welke reden een nieuwe thuis nodig hebben.

Door vele contacten in de boxergroepen en bij boxerliefhebbers, alsook door oproepen via onze pagina Boxergeluk hebben wij een aantal gescreende adoptant kandidaten in België en Nederland, dit zijn boxerliefhebbers die heel bewust willen adopteren en geen pup kopen.

Als er een boxer ter adoptie komt gaan we eerst kijken bij onze kandidaten en/of doen ook een oproep op onze pagina. Daaruit gaan we verder screenen zodat we de beste thuis kunnen vinden, rekening houdend met het karakter van de boxer en de leefomstandigheden van een potentiële nieuwe eigenaar.

Om de best geschikte thuis te vinden vragen we onderstaande vragenlijst naar waarheid in te vullen.

Als we een goede potentiële nieuwe thuis hebben, brengen we jullie samen in contact. We raden aan om minstens 2 kennismakingen te hebben zodat er geen halsoverkop adopties gebeuren, alles in het belang van de boxer. Ons doel is een definitieve thuis!

Jullie hebben uiteraard de uiteindelijke beslissing, het gevoel moet goed zijn!!

We doen dit op vrijwillige basis en vragen aan adoptanten ook geheel vrijwillig een donatie welke we gebruiken om boxers in nood op te vangen, alsook voor het bekostigen van gastgezinnen, medische kosten etc.

Met alle verstrekte gegevens gaan wij zorgvuldig om, wij zullen deze nooit aan derden verstrekken zonder uw nadrukkelijke toestemming, de gegevens die wij ontvangen dienen om in goed overleg te gaan met mogelijke kandidaten van de te herplaatsen boxers. Uw contactgegevens worden enkel doorgegeven na uw akkoord zodat u samen in overleg kan gaan.

Wij ondervinden helaas problemen met het doorkomen van de aanmeldingen, stuur ons de mail met uw inschrijving door naar boxergeluk@gmail.com als bevestiging.

Lukt het niet, stuur een mail naar boxergeluk@gmail.com en we bezorgen een blanco invulformulier.