Aanmelding boxer ter adoptie

Wij bemiddelen vrijwillig bij het herplaatsen van boxers die partikulier aangeboden worden en om gelijk welke reden een nieuwe thuis nodig hebben.

Door vele contacten in de boxergroepen en bij boxerliefhebbers, alsook door oproepen via onze pagina hebben wij een aantal gescreende adoptant kandidaten in België en Nederland, dit zijn boxerliefhebbers die heel bewust willen adopteren en geen boxerpup kopen.

Als er een boxer ter adoptie komt gaan we eerst kijken bij onze kandidaten en doen ook een oproep op onze pagina. Daaruit gaan we verder screenen zodat we de beste thuis kunnen vinden rekening houdend met het karakter van de boxer en de leefomstandigheden van een potentiële nieuwe eigenaar.

Om zo een beste thuis te vinden vragen we onderstaande vragenlijst in te vullen.

Als we een goede potentiële nieuwe thuis hebben, brengen we jullie samen in contact. We raden aan om minstens 2 kennismakingen te hebben zodat er geen halsoverkop adopties gebeuren, alles in het belang van de boxer. Ons doel is een definitieve thuis!

Jullie hebben uiteraard de uiteindelijke beslissing, het gevoel moet goed zijn!!

We doen dit op vrijwillige basis en vragen aan adoptanten ook geheel vrijwillig een donatie welke we gebruiken om boxers in nood op te vangen, alsook voor het bekostigen van gastgezinnen, medische kosten etc.

Met alle verstrekte gegevens gaan wij zorgvuldig om, wij zullen deze nooit aan derden verstrekken zonder uw nadrukkelijke toestemming, de gegevens die wij ontvangen dienen om in goed overleg te gaan met mogelijke kandidaten van de te herplaatsen boxers. Uw contactgegevens worden enkel doorgegeven na uw akkoord zodat u samen in overleg kan gaan.

Wij ondervinden momenteel problemen met het doorkomen van de formulieren, stuur ons ook even een mailtje met uw naam indien u zich heeft aangemeld via de website. Mail naar boxergeluk@gmail.com.